Onze klanten

Toonaangevende staalbedrijven werken met CAS

Van de fabricage, distributie, handel en constructie, tot aan het testen en keuren van hoogwaardige kwaliteit staalproducten. Wij zijn er trots op dat we mooie organisaties in de staalsector mogen versterken met onze certificaatverwerkingssoftware. Bekijk hieronder ons klantportfolio.

Deze specialist in het bewerken van hoogwaardig plaatmateriaal gebruikt CAS Connect om charge- en plaatnummers te vinden, bepalen welke relevant zijn en vervolgens op een snelle manier het ontvangen materiaal vrij te geven voor productie. CAS is hier gekoppeld aan het Ridder iQ ERP systeem van ECI. 

Lees meer

Constructeur Omega Thermo Products maakt hoogwaardige pillow plates voor de food industrie. CAS Connect haalt automatisch inkomende e-mail met certificaten binnen. Herkent de chargenummers, bepaalt welke relevant / ingekocht zijn en stuurt vervolgens de informatie door naar het MKG ERP systeem. Achter ieder materiaal in MKG zit nu een link naar het originele certificaat. Handig voor het opstellen van het databoek en borging van de traceability.

Lees meer

Stigterstaal te Gorinchem is specialist in hoogwaardig plaatmateriaal én klant van het eerst uur. CAS Expert haalt hier per charge- en plaatnummer de chemische en mechanische informatie van certificaten en koppelt het aan de voorraad in het Microsoft Business Central ERP systeem van GAC. Bekijk de film en laat u inspireren.

Lees meer

Deze groothandelaar in quartoplaten in Moerdijk met meer dan 40.000 ton voorraad gebruikt CAS Expert om pér charge- en plaatnummer allerlei testgegevens van het staal te koppelen in het moderne ERP-systeem dxsteel van iFacto. CAS heeft een belangrijke rol in het innovatieprogramma bij deze specialist. 

ArcelorMittal Project Europe te Heijningen gebruikt CAS niet alleen voor het herkennen van certificaatinformatie, maar ook voor inkoopfacturen. Dankzij een prettige samenwerking met ERP-leverancier Pulse is CAS gekoppeld aan Microsoft AX en SharePoint ECM.

SAEY is als expert op het gebied van coils en platen zeer kritisch op certificaatinformatie. Daarom haalt CAS Expert erg veel staaleigenschappen van de certificaten, matcht ze met ontvangsten en koppelt ze aan SAP.  Nu kan SAEY product-specificaties maken in SAP voor klanten op basis van werkelijk gemeten staaleigenschappen.

Vlietjonge Staalhandel ontvangt duizenden certificaten per maand. CAS Connect gekoppeld aan ERP-systeem Easy2Trade van Inad zorgt voor een soepele verwerking van inkomende certificaten. Daarnaast maakt de software het mogelijk voor Vlietjong om uitgaande certificaten automatisch te verzenden naar klanten. 

De Jong & Lavino ziet CAS Expert als cruciale tool om het nieuwe ERP systeem dx steel van iFacto te voeden met de werkelijk gemeten staaleigenschappen uit certificaten. Daarmee heeft de organisatie een schat aan informatie om op te kunnen zoeken, filteren en sorteren om te voldoen aan iedere klantvraag.

Fabrikant FN Steel maakt van massief stalen knuppels (billets) hoogwaardig draadstaal voor de kritische automotive industrie. CAS Expert zorgt voor het overnemen van chemische waarden per chargenummer zodat deze kunnen worden hergebruikt op de nieuwe draadstaal certificaten. Voorheen een arbeidsintensief proces, nu grotendeels geautomatiseerd en gekoppeld aan Microsoft AX ERP via Pulse.

Merwestaal heeft als handelaar en bewerker een grote voorraad quarto-en bandplaten. Om snel inzage te krijgen via hun ERP systeem dx steel van Datamex, gebruiken ze CAS Expert om de details te herkennen en te koppelen aan hun voorraad. Informatie is nu doorzoekbaar en originele certificaten worden snel meegeleverd met de staalproducten.

Deze deskundige leverancier in buisprofielen zet CAS Expert in om complexe informatie te herkennen, te verwerken en te koppelen aan ieder product binnen het ERP systeem Microsoft Business Central van GAC. Voorheen een tijdrovende klus, nu met CAS in een oogwenk geregeld. 

Deze deskundige leverancier in buisprofielen zet CAS Expert in om complexe informatie te herkennen, te verwerken en te koppelen aan ieder product binnen het ERP systeem Microsoft Business Central van GAC. Voorheen een tijdrovende klus, nu met CAS in een oogwenk geregeld. 

Ook de voordelen van CAS ontdekken?

Vraag onze gratis demo aan!

Meer weten over de CAS oplossingen?

Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken of een online demo in te plannen.