De werkelijke staaleigenschappen direct digitaal beschikbaar met volledige Traceability

Wat wij doen

Krijg grip op uw certificaten met CAS

Onze software verwerkt alle informatie uit materiaalcertificaten, en toetst deze automatisch aan in te stellen grenswaarden. Pas na de grenswaardecontrole wordt de certificaatinformatie vrijgegeven. Vervolgens worden deze werkelijke eigenschappen van ingekochte charges verwerkt in het ERP-systeem - en daarmee direct digitaal beschikbaar en doorzoekbaar. Een geautomatiseerd certificaatregistratieproces verbetert de kwaliteitsborging en traceerbaarheid van materialen.  U verrijkt uw voorraadbestand, krijgt meer grip op leveranciers én u bespaart op de kosten. 

Lees verder

Certificaten CAS

Meer weten? Vraag een gratis demo aan! 

1264260
Aantal verwerkte certificaten
3249343
Aantal gekoppelde charges
36372481
Aantal gecontroleerde eigenschappen

Deze tevreden klanten gingen je voor

Bekijk al onze referenties

Deze specialist in het bewerken van hoogwaardig plaatmateriaal gebruikt CAS Connect om charge- en plaatnummers te vinden, bepalen welke relevant zijn en vervolgens op een snelle manier het ontvangen materiaal vrij te geven voor productie. CAS is hier gekoppeld aan het Ridder iQ ERP systeem van ECI. 

Constructeur Omega Thermo Products maakt hoogwaardige pillow plates voor de food industrie. CAS Connect haalt automatisch inkomende e-mail met certificaten binnen. Herkent de chargenummers, bepaalt welke relevant / ingekocht zijn en stuurt vervolgens de informatie door naar het MKG ERP systeem. Achter ieder materiaal in MKG zit nu een link naar het originele certificaat. Handig voor het opstellen van het databoek en borging van de traceability.

Stigterstaal te Gorinchem is specialist in hoogwaardig plaatmateriaal én klant van het eerst uur. CAS Expert haalt hier per charge- en plaatnummer de chemische en mechanische informatie van certificaten en koppelt het aan de voorraad in het Microsoft Business Central ERP systeem van GAC. Bekijk de film en laat u inspireren.

Deze groothandelaar in quartoplaten in Moerdijk met meer dan 40.000 ton voorraad gebruikt CAS Expert om pér charge- en plaatnummer allerlei testgegevens van het staal te koppelen in het moderne ERP-systeem dxsteel van iFacto. CAS heeft een belangrijke rol in het innovatieprogramma bij deze specialist. 

ArcelorMittal Project Europe te Heijningen gebruikt CAS niet alleen voor het herkennen van certificaatinformatie, maar ook voor inkoopfacturen. Dankzij een prettige samenwerking met ERP-leverancier Pulse is CAS gekoppeld aan Microsoft AX en SharePoint ECM.

SAEY is als expert op het gebied van coils en platen zeer kritisch op certificaatinformatie. Daarom haalt CAS Expert erg veel staaleigenschappen van de certificaten, matcht ze met ontvangsten en koppelt ze aan SAP.  Nu kan SAEY product-specificaties maken in SAP voor klanten op basis van werkelijk gemeten staaleigenschappen.

Oplossing vóór en dóór de staalindustrie

CAS staat voor Certificaat Analyse Software.  Wij zijn er om bedrijven te helpen met het verwerken, controleren en beheren van staalcertificaten.  Wij doen dit door onze jarenlange ervaring met herkenningstechnieken bij multinationals,  high-end software en samenwerking met toonaangevende experts te bundelen in 1 bedrijf. Goed om te weten, CAS certificaatverwerkingssoftware is 100% vóór en dóór de staalindustrie ontworpen!

Alleen een oplossing verkopen vinden wij niet genoeg. Al sinds onze oprichting in 2015 gaan we daarom verder waar anderen stopten. Wij bieden niet alleen de software, maar helpen draagvlak te creëren binnen de klantorganisatie, businesscases te ontwikkelen en voeren technische en functionele inventarisaties uit. 

Waarom CAS?

Een greep uit de certificaatpartners en ERP-systemen waar wij mee werken: