Voor wie?

Organisaties in de staalindustrie profiteren van onze software

Onze software is geschikt voor de herkenning en digitale verwerking van materiaalcertificaten door de hele keten van de staalindustrie. Van de fabricage, distributie, handel en constructie, tot aan het testen en keuren van hoogwaardige kwaliteit staalproducten. De staalhandel vormt samen met constructeurs onze belangrijkste groep klanten.

Deze tevreden klanten gingen je voor

Bekijk al onze referenties

Deze specialist in het bewerken van hoogwaardig plaatmateriaal gebruikt CAS Connect om charge- en plaatnummers te vinden, bepalen welke relevant zijn en vervolgens op een snelle manier het ontvangen materiaal vrij te geven voor productie. CAS is hier gekoppeld aan het Ridder iQ ERP systeem van ECI. 

Constructeur Omega Thermo Products maakt hoogwaardige pillow plates voor de food industrie. CAS Connect haalt automatisch inkomende e-mail met certificaten binnen. Herkent de chargenummers, bepaalt welke relevant / ingekocht zijn en stuurt vervolgens de informatie door naar het MKG ERP systeem. Achter ieder materiaal in MKG zit nu een link naar het originele certificaat. Handig voor het opstellen van het databoek en borging van de traceability.

Stigterstaal te Gorinchem is specialist in hoogwaardig plaatmateriaal én klant van het eerst uur. CAS Expert haalt hier per charge- en plaatnummer de chemische en mechanische informatie van certificaten en koppelt het aan de voorraad in het Microsoft Business Central ERP systeem van GAC. Bekijk de film en laat u inspireren.

Meer weten over de CAS oplossingen?

Vul ons formulier in en we nemen zo nel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een online demo in te plannen.