Waarom CAS?

Passie voor slimme oplossingen in de gehele staalketen

  • Kwaliteitsborging
  • Tijd- & kostenbesparing
  • Traceerbaarheid
  • Unieke voordelen voor uw klant

Met meer dan 20 jaar ervaring in informatietechnologie, gesteund door tientallen ervaren kwaliteitsmanagers uit de staalketen, maken we met veel passie onze oplossingen. Onze dienstverlening gaat verder. Van oriëntatie, draagvlak creëren binnen organisaties, procesinventarisaties,
op maat gemaakte demonstraties tot implementatie nazorg. Het professioneel organiseren van een project, inclusief het proactief betrekken van uw ERP- en ICT-leverancier, is bij CAS de norm.

Unieke verwerkingssoftware voor de staalindustrie

Sinds 2015 zijn wij samen met ons team van ontwikkelaars 100% gespecialiseerd in materiaalcertificaten in de staalindustrie. In samenwerking met gerenommeerde staalpartners kwamen we in 2018 met een certificaatverwerkingsoplossing, die we configureren naar de specifieke wensen en processen van de klant.   

Wat ons hiertoe bracht? We zagen bottlenecks in de processen van staalorganisaties en wij wilden echt impact realiseren bij onze klanten. 
In het kort:

  • Er zijn veel manuele handelingen nodig voor het organiseren van traceerbaarheid.
  • Het kost veel tijd om certificaatinformatie beschikbaar te stellen, te controleren en te delen met de eindklanten.
  • De rol van het certificaat binnen de gehele keten wordt steeds belangrijker.
  • De kennis over materiaalcertificaten is moeilijk te borgen bij personen.
  • Doorlooptijd van producten is nog vaak laag, omdat vrijgeven van producten nu afhangt van een tijdrovend verwerkingsproces.

 

Wij creëren draagvlak in uw organisatie

Door het specialisme op staalhandel en constructie begrijpen wij uw bedrijfsprocessen omtrent certificaten. En weten we dat het belangrijk is om een moderniseringsslag niet overhaast te maken, het is en blijft een kritiek bedrijfsproces.
Draagvlak binnen uw gehele organisatie is daarom van belang voor een succesvolle implementatie.
Hoe positioneer je deze business case binnen de organisatie? Hoe krijg en houd je iedereen betrokken bij het proces? Daar zijn wij voor!
Onze projectbegeleider voert samen met u de regie over het volledige implementatieproces, van oriëntatie binnen de organisatie en draagvlak creëren tot aan het testen en/of livegang en nazorg. 

Wij kiezen altijd voor de eindoplossing

Wij nemen de volle 100% verantwoordelijkheid voor het implementatieproces en sturen u dus nooit van het kastje naar de muur. In het implementatieproces proberen wij het krampachtig vasthouden aan protocollen en in beton gegoten 'scopes' zoveel mogelijk te vermijden. We staan naast u en gaan altijd voor een eindoplossing. Zo maken we samen het project tot een succes!

 

Zekerheid en samenwerking

Samen gaan we de uitdaging aan en maken een business case voor uw organisatie. Wij brengen eerst de huidige situatie rondom materiaalcertificaten van de organisatie in kaart. Het functioneel ontwerp is een heel belangrijk onderdeel van het implementatieplan, waar wij het volledige proces omheen bouwen. Een 'proof of concept' behoort hierbij tot de mogelijkheden, waarmee we u zekerheid bieden. Wij onderhouden goede contacten met de leveranciers van ERP-systemen, waardoor eventuele haperingen of problemen in de testfase vlot verholpen zijn.

Medewerkers blij. Klanten blij. U blij.

In onze aanpak stellen we alles in het werk om uw certificaatverwerkingsproces te optimaliseren. Ons doel: uw organisatie wordt een geoliede machine op dit gebied. Het resultaat? Certificaten zijn uw laatste zorg, verbetering van uw marktpositie én medewerkers kunnen hun talenten beter benutten. Medewerkers blij. Klanten blij.  U blij. 

Bent u voorbereid op de vragen van vandaag en morgen?

De wereld verandert. En snel ook! 
Beweeg mee en breng het moderniseringsniveau in uw organisatie eenvoudig omhoog.